ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σχεδιασμός & Τοποθέτηση Τζαμαριών/Βιτρινών για χώρους του Εμπορίου & της Μαζικής Εστίασης

Επικοινωνία

Στην εταιρεία Lemon Glass κατασκευάζουμε γυάλινες τζαμαρίες καταστημάτων από το 1983, για επαγγελματίες όλων των κλάδων, εξυπηρετώντας σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

 

Διαθέτουμε, ιδιαίτερα, εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο, το οποίο έχει την τεχνογνωσία να τοποθετεί τζαμαρίες κάθε τύπου όπως:

  •  Σταθερού τύπου, σταθερού και ανοιγόμενου, φυσαρμόνικας
  • Τζαμαρίες ασφαλείας με antibantal γυαλί

Εγκαθιστούμε, παράλληλα, και γυάλινες πόρτες ποικίλων διαστάσεων και με πλήρη γκάμα εξαρτημάτων.

 

Στη σειρά των προϊόντων μας, ακόμη, έχουν ενταχθεί και οι τζαμαρίες με γυαλιά νέας τεχνολογίας, όπως το γυαλί EXTRA CLEAR καθώς και αυτοκαθαριζόμενα γυαλιά.

Τεχνικές Εργασίες Εγκατάστασης & Συντήρησης από τη Lemon Glass


Η τοποθέτηση τζαμαρίας γίνεται με γερανοφόρα οχήματα τα οποία διαθέτουν ηλεκτρομηχανικές βεντούζες περιστροφικής κίνησης και μακριάς εμβέλειας, έτσι ώστε να ικανοποιούμε κάθε ανάγκη και ιδιαιτερότητα έργου.

 

Η εταιρεία μας, επίσης, αναλαμβάνει την αποξήλωση της παλιάς τζαμαρίας (εφόσον υπάρχει), την τοποθέτηση προφίλ αλουμινίου και του υαλοπίνακα και της γυάλινης πόρτας.

 

Αναλαμβάνουμε, όμως, και τη μετέπειτα συντήρηση και παρέχουμε σέρβις κάθε είδους γυάλινης πόρτας, ανοιγόμενης ή φυσαρμόνικας.

 

Τέλος, εφόσον κριθεί αναγκαίο, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση σε 24ωρη βάση (περιπτώσεις ατυχημάτων ή ανεπιθύμητων συμβάντων).

Αναζητάτε τρόπους να αναβαθμίσετε το χώρο σας;

Εμπιστευθείτε την εμπειρία 40+ χρόνων μας, για να σχεδιάσουμε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνία